Jazzlauget

Jazzlauget består av bedrifter og privatpersoner som ønsker å støtte opp om Tromsø jazzklubbs virksomhet. Jazzlauget ble stiftet i desember 2014, og har etter hvert fått flere og flere medlemmer som bidrar, noe vi i jazzklubben setter stor pris på.

 
Bardus Bar

Bardus bar is inspired by the interests of those who built and continue to run it. Travel both near and far, our love of atmosphere and light, music and intimacy and a great respect for those who put their names upon the products that adorn our shelves and for those that serve them. These things have combined to become the place we love.
Les mer
 
Helmersen Delikatesser

Helmersen Delikatesser ble startet av Sindre Helmersen i 2002. I dag har vi to butikker i Tromsø. Én midt i Storgata, og én på Jekta Storsenter. Mat og matkultur fra kontinentet, nærmere bestemt Italia, Frankrike og Spania, er hovedtanken bak konseptet. Kvalitet er avgjørende for ethvert produkt du finner i butikkene. Butikkene våre er en liten bit av Europa i Tromsø. Kom innom og opplev atmosfæren.
Les mer
 
Jupiter

Jupiter System Partner AS ble etablert i 1999, og har siden da løst utfordringer for privat og offentlig sektor. Vår visjon er at «vi gjør våre kunder bedre». For oss betyr det at vi ikke nøyer oss med å levere en løsning. Vi ønsker å være en partner som kan hjelpe våre kunder til å bli enda bedre over mange år. For å etterleve vår visjon skal vi strekke oss lengre og være der for deg i tykt og tynt.
Les mer
 
Sparebanken Nord-Norge

Vi er landsdelsbanken for Nord-Norge. Vår viktigste oppgave er å være en god bank for folk og næringsliv i landsdelen vår.
Les mer
 
Interoptik Stein-Tore Hansen

Interoptik Stein-Tore Hansen og Interoptik Jekta er et lokalt firma som er delt i to deler: Urmaker og optiker. I den optiske delen tar firmaet seg av synskontroller og tilpasning av kontaktlinser, samt utvidede undersøkelser mht øyehelse.
Les mer
 
SOA

SOA er en av byens privatpersoner som verdsetter det arbeidet Tromsø jazzklubb gjør, og som derfor ønsker å være medlem på privat basis i Jazzlauget.
 
Reibo

Reibo er et av Tromsøs fremste reklamebyråer, med 25 års erfaring i bransjen. De benyttes av mange forskjellige samarbeidspartnere innen næringsliv og kultur, og har vunnet en rekke nasjonale priser for sitt arbeid med grafisk design.
Les mer
 
Schwenke & Sønn AS

Schwenke & Sønn utfører alt fra tradisjonelt maler- og byggtapetseringsarbeid til finere dekorasjonsarbeider. I tillegg består selskapet av en murer- og fliseavdelling, samt en snekkeravdeling med spesiallister innen parkett og tregulv.
Les mer
Jazz i verden  
   
Nina Simone film raises more questions about Hollywood's approach to diversity
Harlingen students perform at Jazz Festival
Whirlwind Joey DeFrancesco leads trio back to Jazz Alley
Musicians want to make D.C. a jazz mecca again. But can the city's jazz be saved?
Grammy-winning drummer to headline Allentown Jazz Fest night at...
Jazznytt fra Topix.net 
Bli Medlem  
   
Medlemsskap i jazzklubben gir deg opplevelser og hygge, på fordelaktige vilkår.
Les mer | Meld deg inn
Nyhetsbrev  
   
Hold deg oppdatert om jazz i Tromsø.
Mer info